Bpure.ro

Cum comand


I. Comanda Telefonica:
Pentru a comanda telefonic produsele dorite, sunati-ne de luni pana vineri, intre orele 9:30 – 17.30, la numarul: 0729.237.999


II. Comanda Online:

Date personale
S.C. Western Nutrition S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Pasul 1: Alegeti produsele
Folosind meniul si categoria „Produse”, navigati prin lista produselor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. 

Pasul 2: Cosul de cumparaturi
Apasand pe „cosul de cumparaturi" din dreapta paginii, veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a trimite comanda apasati pe butonul Finalizare comanda.

Pasul 3. Cumparator
Selectati persoana (sau firma) si adresa pe care doriti sa se emita factura.

Pasul 4. Date livrare
Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda si completati detaliile acesteia. 

Pasul 5. Modalitate de plata
In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata, fie online – cu cardul, fie ramburs – numerar. 

Pasul 6. Verificare date comanda
Verificati cu atentie datele comenzii si numarul de telefon ca acestea sa fie corecte.

Pasul 7. Trimitere comanda
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Continuare.

Pasul 8. Finalizare
Site-ul va va afisa un mesaj care va transmite ca plasarea comenzii a fost incheiata cu succes. Acesta va fi urmat de un email de confirmare. 


Slide Home titlu si descriere