Bpure.ro

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Societatea Western Nutrition SRL (BPure.ro) isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar de a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare, fara nicio notificare prealabila.

In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu toti termenii si conditiile, acesta este indemnat sa se opreasca din folosirea site-ului si sa il paraseasca.
Plasarea oricarei comenzi si acceptarea aferenta a termenilor si conditiilor mai jos enumerate, rezulta in obligativitatea clientului (celui care plaseaza comanda) de a o prelua si plati, daca nu este anulata in termen de 24 ore de la plasare. Returnarea produsului se poate realiza ulterior. 

Produsele si comercializarea lor

Societatea Western Nutrition SRL garanteaza ca produsele comercializate pe site-ul Bpure.ro sunt conforme descrierii, fiind produse originale, obtinute de la distribuitori autorizati si respectand legislatia in vigoare. 
Utilizatorul site-ului BPure.ro declara ca are peste 18 ani.

Produsele comercializate de Bpure.ro (Western Nutrition SRL) nu beneficiaza de garantie, fiind produse cosmetice.
Specificam ca produsele, impreuna cu caracteristicile lor, pot contine erori de operare. In acest caz foarte putin probabil, societatea Western Nutrition isi aloca dreptul de a anula comanda clientului in cazul in care livrarea acesteia nu a fost efectuata inca. In acest caz, solicitantul comenzii va fi contactat telefonic si anuntat de eroarea de operare si solutionarea acesteia.

In cazul efectuarii unei livrari eronate, sunteti de acord sa notificati societatea Western Nutriton SRL (BPure.ro) prin apel telefonic. Aceasta se angajeaza sa remedieze problema in maxim 5 zile lucratoare.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la momentul livrarii acestora in locatia si in modalitatea indicata in comanda clientului, dupa efectuarea platii finale de catre cumparator. Livrarea va fi considerata efectuata atunci cand clientul sau o alta persoana desemnata de catre acesta intra in posesia fizica a produselor comandate, fapt ce va fi demonstrat prin semnarea documentelor de primire furnizate de catre reprezentantul companiei de curierat. Orice tip de rambursare necorespunzatoare conditiilor si comenzii plasate, pentru orice motiv, facuta de catre solicitantul comenzii va avea ca efect direct si imediat reintrarea de catre societatea Western Nutrition SRL (BPure.ro) in proprietatea produselor. In acest caz, obligatia platirii transportului ii revine tot solicitantului comenzii.
Clientul este obligat sa verifice eticheta, valabilitatea si caracteristicile produsului inainte de deschiderea acestuia pentru a stabili conformitatea lor.
In cazul in care produsul nu este conform comenzii clientului, acesta este schimbat in mod gratuit cu cel corect de catre societatea Western Nutrition in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care produsul este neconform si se deschide ambalajul si/sau sigiliul fara a fi verificate caracteristicile produsului, societatea nu il poate inlocui sau rambursa valoarea acestuia. 

Nu facem nicio afirmatie cu privire la beneficiile medicale ale produselor comercializate, iar linkurile de pe site-ul nostru nu reprezinta o aprobare a site-urilor mentionate.

Produsele comercializate nu sunt menite sa diagnosticheze, sa trateze sau sa vindece vreo boala sau afectiune. 

Pretul produselor
Toate preturile afisate pe site-ul BPure.ro sunt exprimate in RON, contin TVA si nu au taxe suplimentare, sau alt tip de taxe ascunse.
Preturile reduse practicate pe site, sunt preturi promotionale.

Livrarea

Livrarea produselor comandate de catre cumparator se va face la adresa specificata de catre acesta la momentul lansarii comenzii.

Serviciul de curierat este asigurat de compania GLS Courier. Aceasta asigura un timp de transit pe intreg teritoriul Romaniei de 24- 48 ore de la ridicarea comenzii de la sediul societatii Western Nutrition din judetul Ilfov.

Pretul transportului va fi suportat de catre client.

Societatea Western Nutrition SRL nu este responsabila pentru potentiale probleme si/sau intarzieri cauzate de serviciul de curierat. In cazul acestor probleme, clientului ii este sugerat sa ne contacteze pentru obtinerea codului AWB prin care se poate urmari starea comenzii si/sau solutionarea problemei.

Plata cu cardul

Clientii ce aleg sa plateasca online, cu cardul bancar, vor fi procesati prin platforma de plata online EuPlatesc.ro.
In cazul platii online, cu cardul, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Inainte de a platii cu cardul, va sugeram sa consultati pagina bancii pentru mai multe detalii: EuPlatesc.ro
Firma Western Nutrition SRL si nici platforma EuPlatesc nu percep taxe suplimentare pentru plata cu cardul.

Returnarea sau schimbarea produselor

Produsul achizitionat poate fi returnat pentru valoarea platita sau pentru schimbarea acestuia in cel mult 14 zile calendaristice de la achizitia acestuia, daca nu este desigilat. 

Un produs poate fi returnat fara sa fie necesara o explicatie din partea cumparatorului.
In cazul solicitarii de rambursare, aceasta va fi efectuata in cel mult, termenul legal de 14 zile calendaristice, de la data primirii si implicit a verificarii coletului. Valoarea produsului va fi restituita intr-un cont bancar la alegerea clientului.
Produsele returnate trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care au fost livrate; sigilate, cu ambalajul original, eticheta, accesorii, documente insotitoare si o copie a facturii de achizitie. Clientul nu este obligat sa returneze produsul in aceeasi cutie de carton cu care a fost transportat.
Orice defecte sau semne ce pot indica desigilarea sau deteriorarea produsului vor rezulta in returnarea acestuia catre cumparator, impreuna cu taxa de livrare aferenta.

In cazul returnarii sau schimbarii produsului, clientul va suporta costul transporturilor si taxelor aferente. Aceasta nu se aplica in cazul livrarii eronate de catre societatea Western Nutrition (vezi sectiunea "Produsele si comercializarea lor").

Caracteristicile produselor si descrierea lor

Caracteristicile si/sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate de catre societatea comerciala Western Nutrition SRL fara preaviz. De asemenea, din considerente legate de spatiul si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete; insa societatea Western Nutrition face eforturi de a prezenta informatiile relevante si intr-o forma cat mai completa.

Site-ul BPure.ro poate contine si link-uri catre alte site-uri. Societatea nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri externe.

Clientul este obligat sa verifice eticheta, aroma si caracteristicile produsului inainte de deschiderea acestuia pentru a stabili conformitatea lor.
In cazul in care produsul nu este conform comenzii clientului, acesta este schimbat in mod gratuit cu cel corect de catre societatea Western Nutrition in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care produsul este neconform si se deschide ambalajul si/sau sigiliul fara a fi verificate caracteristicile produsului, societatea nu il poate inlocui sau rambursa valoarea acestuia. 

Date cu caracter personal si securitate

Prin acceptarea termenilor si conditiilor impuse de acest site, sunteti de acord ca datele cu caracter personal pe care le transmiteti site-ului sa fie utilizate in scopul de a procesa si expedia comanda, respectiv a incasa plata acesteia.

Datele personale furnizate de catre utilizatorii site-ului BPure.ro nu vor fi facute publice sub nicio forma. Ele vor fi folosite numai cu scopul executarii contractului de vanzare-cumparare incheiat prin plasarea comenzii, conform art. 6 - alin. 2 al legislatiei GDPR.

In cazul in care se doreste stergerea datelor personale din baza de date a magazinului online, va rugam sa va exprimati cererea prin email pentru a efectua stergerea lor permanenta. Procesul se poate urgenta prin apelare telefonica la 0729.237.999. 

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (ce consta in adresa dvs. de mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator. La sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a contului dvs, sunteti sfatuit sa dati „Log out”. In cazul in care observati ca cineva va utilizeaza contul va rugam sa ne comunicati de urgenta printr-un e-mail. Puteti in orice moment sa cereti stergerea contului dvs. In acest caz vom sterge toate datele dvs. personale si datele de identificare care au fost stocate.

In utilizarea site-ului si solicitarea unei comenzi sau a serviciului de inregistrare, sunteti obligat sa furnizati informatii corecte, adevarate, actuale si complete pentru campurile cerute. In cazul in care aceste informatii se vor schimba in timp, aveti obligatia de a reactualiza aceste comenzi. In cazul in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre utilizator, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului si/sau a site-ului fara nicio notificare prealabila.

Masurile si conduita sunt in conformitate cu decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal a A.N.S.P.D.C.P. si reglementarilor impuse de GDPR in 25 mai 2018.

in anumite situatii, S.C. Western Nutrition S.R.L.poate colecta datele clientilor si prin mijloace automate. De exemplu, date personale pot fi colectate prin intermediul cookie-urilor, beacon-urilor web sau telefonice, atunci cand clientul interactioneaza cu reclamele si aplicatiile mobile S.C. Western Nutrition S.R.L. sau cand viziteaza site-urile web si alte sisteme informatice S.C. Western Nutrition S.R.L.. Datele astfel colectate pot include: adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare, numarul de identificare al dispozitivului mobil folosit, locatia geografica, adrese URL de redirectionare, informatiile despre actiunile intreprinse sau despre interactiunea cu S.C. Western Nutrition S.R.L.

In cazul platilor online , 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Frauda
Orice tentativa de plasare a comenzilor pe baza unor informatii/identitati false, fraudarea modalitatilor de plata acceptate, orice actiuni desfasurate cu rea credinta, accesarea datelor unui alt utilizator, modificarea datelor de pe site-ul BPure.ro, sau afectarea performantelor serverului pe care ruleaza acelasi site, vor fi considerate tentativa de frauda si vor face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei/persoanelor care a/au incercat acest lucru.


Slide Home titlu si descriere